Fűszeres sült paszternák mézzel és rozmaringgal
- Zöld Tanya
- febr. 6.
- 1 perc olvasás
Frissítve: febr. 19.
A paszternák mézes-rozmaringos sült változata igazi ízbomba! A karamellizált édes íz és a friss rozmaring fűszeressége tökéletesen kiegészíti egymást. Ropogós kívül, lágy belül – tökéletes köret vagy önálló finomság egy könnyed vacsorához.

Hozzávalók:
2 paszternák
1 ek. méz
2 ek. olívaolaj
1 tk. rozmaring
Só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
A paszternákot hámozd meg, és vágd hasábokra.
Locsold meg olívaolajjal, majd csorgasd rá a mézet.
Szórd meg rozmaringgal, sóval, borssal.
200°C-ra előmelegített sütőben süsd 20 percig, amíg karamellizálódik és ropogós lesz.
Kiváló köret sült húsokhoz vagy önmagában is egy finom falat!
Jó étvágyat kívánunk :)
Szerezd be a hozzávalókat a Zöld Tanya online biopiacán: