Káposztás-krumplis tócsni
- Zöld Tanya
- febr. 6.
- 1 perc olvasás
Frissítve: febr. 19.
A ropogós tócsni egy új szintre emelve! A káposzta frissességet, a burgonya pedig laktató textúrát ad ennek a finomságnak.

Hozzávalók (4 főre):
400 g fejes káposzta
400 g burgonya
2 db tojás
2 ek teljes kiőrlésű liszt
1 tk só
1 tk őrölt kömény
Frissen őrölt bors
3 ek olaj (sütéshez)
Elkészítés:
A burgonyát és a káposztát lereszeljük, majd kinyomkodjuk a levüket.
Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, sót, borsot és köményt, majd alaposan összekeverjük.
Serpenyőben kevés olajat forrósítunk, és kanállal adagolva kis lepényeket formázunk belőle.
Közepes lángon mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
Joghurtos vagy fokhagymás tejföllel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk :)
Szerezd be a hozzávalókat a Zöld Tanya online biopiacán: