Ropogós zellerhasábok parmezánnal
- Zöld Tanya
- febr. 6.
- 1 perc olvasás
Frissítve: febr. 19.
A zeller új arcát mutatja ebben az ellenállhatatlanul ropogós fogásban! Kívül aranybarnára sült, belül lágyan omlós – a parmezán pedig megkoronázza ezt az ízkombinációt. Egyszerű, mégis különleges harapnivaló, amely tökéletes snackként, köretként vagy akár egy könnyed vacsoraként is megállja a helyét.

Hozzávalók:
1 nagy zellergumó
1 ek. olívaolaj
1 tk. fokhagymapor
2 ek. reszelt parmezán
Só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
A zellert hámozd meg, és vágd hasábokra.
Locsold meg olívaolajjal, és szórd meg fokhagymaporral, sóval és borssal.
200°C-ra előmelegített sütőben süsd 15 percig.
Szórd rá a reszelt parmezánt, és tedd vissza még 5 percre, hogy ropogós legyen.
Tálald friss tejfölös vagy joghurtos mártogatóssal!
Jó étvágyat kívánunk :)
Szerezd be a hozzávalókat a Zöld Tanya online biopiacán: